کارگاه رفتار جراتمندانه

کارگاه رفتار جراتمندانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به نظر می رسد همانگونه که پدرها و مادرها الگوی رفتاری، احساسی و فکری کودکان شان هستند، مدیران و مسئولین سازمان ها نیز الگوی تربیتی پرسنل و کارمندان خود در فضای کاری و سازمانی باشند.
در کارگاه رفتار جراتمندانه که طی ۳ روز، برای ۳ گروه از مدیران میانی دانشگاه علوم پزشکی ایران (اعم از معاونت بهداشتی و درمانی، معاونت دانشجویی، بیمارستان ها و بخش های اداری دانشگاه و …) در بهمن ماه ۹۸ برگزار شد، از کلیدی ترین مهارت های ارتباطی سخن گفتیم.

اینکه اگر قرار است کیفیت حال خوب را در فضای همکاری افزایش دهیم از چه مراحلی عبور کنیم؟
اینکه چه اتفاقی افتاده است، چه کاری نباید کرد و چه کارهایی باید انجام می دادیم و ندادیم که الگوی رفتاری عده ای از پرسنل در سازمان های مختلف تحت تاثیر رفتارهای پرخاشگرانه منفعلانه قرار گرفته است؟

اینکه مدیران به عنوان مسئولینی که حداقل در یک سوم عمر سازمانی پرسنل خود نقش برجسته دارند بهتر است چه مهارت هایی را بیاموزند و انتقال دهند؟

اینکه اگر در جایگاه کارمند قرار می گیرند بهتر است چگونه با مدیر خود مذاکره کنند؟ و فارغ از نتیجه ای که حاصل می شود چگونه با کمترین آسیب به خود و طرف مقابل به ادامه فرایندهای سازمان بپردازند؟

من (مازیار جلوه) به عنوان فردی که سال ها در سیستم های دولتی به عنوان کارمند، مدرس، مدیر و مسئول خدمت کرده ام به خوبی درک می کنم که آگاهی و عدم آگاهی از مهارت های زندگی، بالاخص مهارت رفتار جراتمندانه، مدیریت خشم ، مهارت حل مساله و مهارت مدیریت استرس چگونه می تواند در سرنوشت عاطفی و روانی افراد نقش بازی کند.
در این مجموعه کارگاهی علی رغم اینکه مدت زمان محدودی در کنار هم بودیم به کمک تلاش، توجه، پشتکار و همکاری روسای محترم دانشگاه به نتایجی قابل قبول رسیدیم.
به امید آنکه ایجاد دریچه های کوچک هم، در ذهن افراد بتواند آغازگر مسیری روشن و پربازده در راه زندگی باشد.

امتیاز دهید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *